Concert aniversar Byron 10 ani la Cluj

Concert aniversar Byron 10 ani la Cluj
Trupa Byron aniversează 10 ani de activitate printr-un concert la Cluj-Napoca, în data de 21 octombrie 2016, în Form Space.

Băieţii pregătesc un show cu totul deosebit, cu o componentă multimedia (video mapping, lumini inteligente), iar alături de ei se vor afla şi fetele de la Muse Quartet. În plus, în deschiderea concertului pe scenă va urca trupa Cuibul din Chişinău.

Formația Byron s-a format în anul 2006 în București. Dan Byron, colaborator al trupei Agathodaimon și fost membru al trupelor Urma și Kumm, a dorit inițial să pornească un proiect solo, dar acest proiect s-a dezvoltat rapid și a devenit o trupă de sine stătătoare. Genul pe care îl abordează este greu de stabilit. Ar putea fi definit ca art-rock / adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz.

În cei 10 ani de activitate, trupa a lansat 6 albume de studio şi 3 DVD-uri live. A filmat un concert în Salina Turda, la 100 de metri adâncime, pentru că era o provocare de neratat, a compus coloana sonoră pentru un serial original HBO Romania, a filmat un nou concert "Electric Marching Band", de data asta într-o sală de teatru cu o fanfară militară si un cor de elevi, iar cel mai recent disc, "Eternal Return" a fost înregistrat in High Resolution la Dublin, în celebrele studiouri Windmill Lane.

Biletele la concertul aniversar de la Cluj costă 20 de lei.

Etichete
Comenteaza