Concert Iris, mâine seară, în My Way (P)

Concert Iris, mâine seară, în My Way (P)
Trupa Iris, cu Toni Şeicărescu solist, va concerta mâine seară la Cluj, în Club My Way. Concertul începe la ora 22.30, iar biletul de intrare costă 40 de lei.

Primul concert al trupei Iris fără Cristi Minculescu şi cu un nou solist, Toni Şeicărescu, a avut loc, în 23 septembrie 2012, la Călan, în faţa a aproape 1.000 de spectatori, membrii formaţiei spunând că este prima apariţie pe scenă în noua formulă şi mulţumind pentru aplauze şi încurajări.

În 27 noiembrie 2012, Trupa Iris a lansat primul ei single în formula actuală, care îl include pe noul solist Toni Şeicărescu, "E magic", un cântec de dragoste care descrie despărţirea nu ca pe un moment de tristeţe, ci ca pe o schimbare magică.

 

Decizia lui Cristi Minculescu de a părăsi trupa Iris i-a uimit pe membrii formaţiei, după cum a declarat, pe 28 august, Nelu Dumitrescu. "Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Cristi (Minculescu, n.r.) de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte", a declarat atunci Nelu Dumitrescu. "A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă", a mai spus bateristul.

Nelu Dumitrescu a declarat că alegerea de a-l înlocui pe Cristi Minculescu cu Toni Şeicărescu a fost luată în urma votului unanim al membrilor rămaşi în trupă. "Toţi s-au gândit la el, pentru că este un fan Iris", a spus Dumitrescu. "Iris nu este nici formaţia mea, nici a lui Cristi Minculescu, este a poporului acestuia", a adăugat Nelu Dumitrescu.

Totodată, Nelu Dumitrescu a subliniat faptul că este pentru a treia oară când Cristi Minculescu părăseşte trupa Iris. În 1982, Cristi Minculescu a plecat din Iris ca să cânte cu o altă formaţie, Voltaj, dar s-a întors. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1990, când Minculescu a plecat în Elveţia, dar a revenit în Iris.

Ultimul concert al trupei Iris cu Cristi Minculescu a avut loc pe 2 septembrie, în curtea Castelului Banffy din comuna clujeană Bonţida.

 

Etichete
Comenteaza