Concerte de muzică uşoară şi populară, de Ziua Copilului

Concerte de muzică uşoară şi populară, de Ziua Copilului
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj va sărbători în acest an „Ziua Internaţională a Copilului” pe 28 mai, printr-o serie de evenimente dedicate.

Astfel, Serviciul Management de caz protecţie specială copii în servicii de tip rezidenţial şi-a propus să organizeze cea de-a doua ediţie a evenimentul intitulat "1 Iunie - Alături de copiii noştri" la Restaurant Univers T, în intervalul orar 16:00-19:00.

În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura momente artistice susţinute de beneficiarii din cadrul unităţilor de protecţie din subordinea DGASPC, dar şi momente de muzică uşoară live, muzică populară şi dans. 

Printre artiştii care vor încălzi atmosfera se numără cover bandul  "Retrovision Band", interpreţii de muzică uşoară Andreea Ciupe şi Andreea Bochiş, ansamblul folcloric "Someşul" din Apahida, "Anisia" Dance şi Vasile Barboş,prezentator şi cantautor.

De asemenea, copiii aflaţi cu măsură de protecţie specială la Căsuţa „Perlino" vor participa la ateliere de lucru în cadrul evenimentului„Lolly Boom" în Parcul Central.

Comenteaza