Concertul de jazz tango de la festivalul de jazz din Cluj, dedicat lui Boc de ziua lui

Concertul de jazz tango de la festivalul de jazz din Cluj, dedicat lui Boc de ziua lui
Câteva sute de oameni au asistat în această seară la concertul de tango-jazz susţinut la Opera Maghiară de Juan Carlos caseres şi alţi doi muzicieni, care formează Tango Negro Trio.

 

Repertoriul a constat în special din piese mai alerte, iar la final muzicienii au revenit pentru două "bis"-uri. Prima parte a reprezentaţiei a fost marcată de un mic incident, când una dintre piese a fost întreruptă la solicitarea chitaristului, care a cerut reglarea sonorizării.


Concertul a fost prefaţat de o scurtă prezentare făcută de directorul festivalului, Simona Hodoş, care a transmis audienţei că Transilvania Jazz Festival urmează să se desfăşoare anual la Cluj, cel puţin până în 2022. Ea nu a omis să-i mulţumească public - pentru a treia oară în trei zile - primarului Emil Boc, căruia i-a dedicat concertul din această seară, având în vedere că edilul împlineşte astăzi 46 de ani. Boc a fost absent la concertul de astăzi, fiind plecat din ţară. "Nu ştiam că este ziua domniei sale, abia am aflat, dar ne-a ajutat foarte mult şi îi dedicăm concertul din această seară", a spus ea.

Organizatoarea festivalului a amintit că festivalul a avut loc timp de cinci ediţii, însă din lipsa sprijinului, anul trecut acesta nu s-a mai desfăşurat.

Concertul a prefaţat festivalul internaţional de jazz de la Cluj care va avea loc în noiembrie. Hodoş a menţionat că Primăria Cluj-Napoca a promis că va sprijini festivalul, cu un buget minim.

Etichete
Comenteaza