Condamnați la închisoare, "rătăciți" prin Cluj, găsiți și transportați la Gherla

Condamnați la închisoare, "rătăciți" prin Cluj, găsiți și transportați la Gherla

Nouă persoane din județul Cluj, care aveau o condamnare la închisoare, au fost găsite și transportate, ieri, la Penitenciarul Gherla, în cadrul unei acțiuni ample a Poliției, cu luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 8 noiembrie, în baza unui plan de acțiune privind persoanele care posedă mandate de executare a pedepsei închisorii, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției municipiului Cluj-Napoca cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj au efectuat activități specifice de căutare și depistare a acestora.

În urma acțiunii, au fost puse în aplicare 9 mandate de executare a pedepsei închisorii, dintre care șapte emise de Tribunalul Cluj, unul emis de Curtea de Apel Cluj și unul de Judecătoria Dej.

"Polițiștii au depistat 7 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 64 de ani, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe interzise la deținere, aceștia având de executat pedepse privative de libertate pentru perioade cuprinse între 1 an și 3 luni până la 2 ani și 8 luni. 

De asemenea, polițiștii au depistat o femeie în vârstă de 26 de ani, pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 730 de zile, vizând infracțiunea de trafic de persoane și un bărbat în vârstă de 35 de ani, având de executat o pedeapsă de 1 an pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cei în cauză au fost conduși și predați reprezentanților Penitenciarului Gherla.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza