Condoleanţe transmise de CFR Cluj: Regret și profundă tristețe

Condoleanţe transmise de CFR Cluj: Regret și profundă tristețe
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Tânărul de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa în apele lacului Tarnița sâmbăta trecută era un fan al echipei CFR Cluj. Clubul a transmis un mesaj de condoleanţe familiei. 

"Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Adrian Lucaciu, un mare suporter al echipei noastre, care s-a stins din viață la vârsta de doar 23 de ani în urma unui tragic eveniment. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!", a transmis CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook. 

Amintim că tragedia a avut loc sâmbătă, 9 septembrie, când tânărul în vârstă de 23 de ani, originar din Huedin, a dispărut complet în apele liniștite ale lacului Tarnița.

Iniţial s-a crezut că se afla într-un caiac pe lacul Tarniţa, iar apoi surse din presa locală au transmis că de fapt acesta înota la 30 de metri de mal, într-un golf al lacului. Prietenii lui Adrian au declarat că acesta ştia să înoate bine, a transmis infohuedin.ro.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza