Conduceau pe drmurile Clujului fără permis

Conduceau pe drmurile Clujului fără permis
Doi tineri, de 19 şi 18 ani, au fost depistaţi de poliţiştii clujeni conducând un autovehicul, respectiv un moped, fără a avea permis de conducere. Unul dintre aceştia era şi băut.

În această dimineaţă, poliţişti din Turda l-au depistat în trafic pe T. Ilie, de 19 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", fapte prevăzute şi pedepsite de art. 86 alin 1 și 87, alin.1 din OUG 195/2002-republicată.

Ieri, la ora 17, poliţişti din Floreşti au oprit pe raza localităţii Luna de Sus pe F. Adrian, de 18 ani, pentru că conducea un moped fără a deţine permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere" , faptă prevazută şi pedepsită de art.85 alin. 1 si 2 din OUG 195/2002 republicată.

Comenteaza