Conductă de gaz avariată în Floreşti

Conductă de gaz avariată în Floreşti
O conductă de gaz a fost spartă în această dimineaţă în urma lucrărilor care se efectuează la drum în zona străzii Muzeul Apei din Floreşti.

Timp de câteva minute gazul s-a scurs cu o presiune destul de mare. Muncitorii au acoperit apoi locul de deasupra spărturii cu cupa excavatorului, pentru a evita pericolul de incendiu.

Echipajul de intervenţii de gaz a sosit după aproximativ o jumătate de oră.

UPDATE. Conform reprezentanţilor E.On România, dispeceratul E.On Distribuţie a fost sesizaţi în jurul orei 9.10, cu privire la avarierea unei conducte de gaz de pe strada Muzeul Apei din Floreşti, ca urmare a unor lucrări la sistemul de canalizare.

"Echipele companiei au intervenit în regim de urgenţă, în conformitate cu standardele de intervenţie în domeniu, în circa 35 de minute de la momentul sesizării, şi au sistat alimentarea cu gaze naturale, fiind afectat un singur consumator. Avaria a fost remediată iar alimentarea cu gaze naturale a fost reluată în jurul orei 11.40", au precizat reprezentanţii Departamentului Relaţii Publice şi Comunicare al companiei E.ON ROmânia.

 

 

 

 

Comenteaza