Video Continuă protestele de la Registrul Comerțului. Activitatea e suspendată a doua zi la rând

Continuă protestele de la Registrul Comerțului. Activitatea e suspendată a doua zi la rând
| Foto: Facebook - Blocul Național Sindical

Angajați ai Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) și-au intrerupt activitatea pentru a doua zi la rând.

Angajaţi ai Oficiului Naţional al Registrului Comerţului au intrat în protest spontan pentru a doua zi consecutiv, anunţă Blocul Naţional Sindical. Activitatea cu publicul este suspendată la Registrul Comerţului Bucureşti şi în mai multe registre din ţară.

„Blocul Naţional Sindical informează că, astăzi, 30 aprilie 2024, membri ai Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC), afiliat la Federatia Publisind şi la Blocul Naţional Sindical, au intrat în protest spontan pentru a doua zi consecutiv”, anunţă organizaţia sindicală, potrivit unei postări pe Facebook.

Conform sursei citate, activitatea cu publicul este suspendată la Registrul Comerţului Bucureşti şi în mai multe registre din ţară.

„Acţiunea nu este organizată de SAONRC, dar membri sindicatului iau parte la aceasta”, potrivit BNS

Este a doua zi la rând de proteste spontane la multe registre ONRC din țară.

„Blocul Național Sindical informează că, astăzi, 29 aprilie 2024, membri Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului (SAONRC), afiliat la Federatia Publisind și la Blocul Național Sindical, au intrat în protest spontan”, a anunțat ieri BNS într-un comunicat postat pe Facebook.

Comenteaza