Contract de 14,4 milioane de lei obţinut de societatea Confort

Contract de 14,4 milioane de lei obţinut de societatea Confort
Pentru că nu s-au înregistrat contestaţii în cazul licitaţiei ce vizează construcţia celor trei staţii de transfer pentru deşeuri menajere, Consiliul Judeţean va semna astăzi contractul cu consorţiul condus de societatea Confort SA. Această societate a obţinut şi contractul pentru construcţia depozitului de deşeuri.

Vicepreşedintele administraţiei judeţene, Alexandru Coroian, a anunţat că astăzi se va semna contractul cu consorţiul condus de societatea Confort, pentru realizarea celor trei staţii de transfer al deşeurilor menajere. "Confort SA Timişoara va efectua lucrările pentru 14,4 milioane de lei, la care se adaugă şi taxa pe valoarea adăugată. Practic, lucrările vor demara imediat ce vremea o va permite", a subliniat Coroian. Deşi au fost propuse 14 oferte, nu a fost depusă nici o contestaţie. Acest contract este parte din proiectul administraţiei judeţene ce vizează implementarea unui sistem integrat de gestionare a deşeurilor, evaluat la un total de 76 de milioane de euro. A fost adjudecat contractul pentru construcţia centrului în care se vor depozita deşeurile, dar urmează să fie organizate şi alte licitaţii.

"Ne pregătim să demarăm licitaţia pentru închiderea actualelor rampe de gunoi, neconforme, contract evaluat la 51 de milioane de lei, precum şi pentru atribuirea lucrărilor la drumurile de acces de la depozitul ecologic, contract evaluat la 2,6 milioane de lei", a precizat Coroian. Alte licitaţii, mai mici ca valoare, vizează achiziţia de echipamente pentru colectarea deşeurilor, dar şi a echipamentelor de funcţionare a depozitului. Peste 70% din valoarea acestui proiect este susţinut din fonduri europene.

 

 

Etichete
Comenteaza