Copil de 3 ani, depistat pozitiv la droguri. Ce s-a întâmplat

Copil de 3 ani, depistat pozitiv la droguri. Ce s-a întâmplat

O fetiţă de trei ani a ajuns la spital cu stare de somnolenţă, iar în urma analizelor a ieşit pozitivă la consumul de substanţe interzise. 

Incidentul a avut loc recent, copilul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Fetiţa este din Olanda şi a fost dusă la spital de mama sa, o olandeză căsătorită cu un român.

Este posibil ca ea să fi stat în preajma unor persoane care au consumat droguri şi, astfel, a devenit fumător pasiv. De asemenea, fata ar fi putut consuma un produs care conţine droguri, scrie Mediafax. Copila a primit îngrijiri medicale, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz.

”Este vorba despre un pacient minor în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise, prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale.

După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform Mediafax, surse apropiate anchetei spun că mama a fost testată şi ea, dar rezultatul a fost negativ.

Comenteaza