CRIMĂ în scara unui bloc. Administratoarea, înjunghiată de un vecin chiar în spațiul unde încasa cheltuielile

CRIMĂ în scara unui bloc. Administratoarea, înjunghiată de un vecin chiar în spațiul unde încasa cheltuielile

O femeie de 56 de ani, administrator al unui bloc, a fost înjunghiată mortal, joi seară, de un vecin, chiar în incinta spaţiului unde aceasta îşi desfăşura activitatea.

„La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.10, Poliţia Capitalei- Secţia 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care domiciliază în acelaşi bloc, în Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin ar fi înjunghiat o femeie, cu un obiect tăietor-înţepător.

S-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 9 la faţa locului, unde l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

La locul crimei a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani. „Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spaţiului unde femeia îşi desfăşura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai transmis sursa citată.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei, a transmis digi24.ro

Comenteaza