Crimă odioasă: tânără din Cluj, împuşcată mortal în Italia

Crimă odioasă: tânără din Cluj, împuşcată mortal în Italia
O tânără născută în judeţul Cluj şi copilul său de cinci ani au fost împuşcaţi mortal de soţul său, un italian de 38 de ani. Ulterior, acesta s-a sinucis.

Tragedia a avut loc miercuri la prânz în localitatea italiană Numana, situată în apropiere de oraşul Ancona, din centrul Italiei, relatează publicaţia Il Fatto Quotidiano. Autorul odioasei crime, Daniele Antognoni, muncitor de meserie, se afla în proces de divorţ.

Acesta a tras cinci sau șase focuri cu un pistol Beretta × 21, de 9 mm, pentru care deţinea licenţă de port armă. Presa italiană precizează că victima, Paula Corduneanu, o tânără de 28 de ani născută în Turda, a alertat poliţia la scurt timp înainte de a fi omorâtă, după ce soţul său a sunat-o spunându-i că vrea să o viziteze pentru a sta de vorbă. "Soțul meu vine aici și, cunoscându-l, știind că are arme, mi-e teamă că o să rănească copilul", ar fi declarat aceasta.

Mai mult, ea s-ar fi baricadat în casă, însă bărbatul a reuşit să pătrundă în locuinţă. Poliţia s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, însă în momentul în care a ajuns fapta era deja consumată.

Apropiații ei au creat pe Facebook o pagină în memoria acesteia, unde au postat mesaje de adio și de condoleanțe atât în română, cât și în italiană. "Nu te vom uita nicio dată, vei rămâne în amintirea noastră. Dumnezeu să-i odihnească".


 

Comenteaza