Crosul lui Moș Crăciun închide circulaţia auto în centrul Clujului

Crosul lui Moș Crăciun închide circulaţia auto în centrul Clujului
În data de 9 decembrie 2017 va avea loc cea de-a treia ediție a inițiativei Crosul lui Moș Crăciun, primul cros cu cauză socială din orașul Cluj-Napoca, în cadrul Târgului de Crăciun. Anul acesta, participanții aleargă pentru proiectul Caravana cu povești, care va presupune realizarea de piese de teatru pentru 5.000 de copii din centrele de plasament din Județul Cluj.

Circulaţia rutieră va fi restricţionată sâmbătă, 9 decembrie 2017, între orele 16.55 -17.30, pe str. Baba Novac, Iuliu Maniu și pe latura de est a Pieței Unirii, cu ocazia desfășurării „Crosului lui Moș Crăciun".

Despre Cros

Crosul se va desfășura în intervalul 17:00 - 18:30, cu pornire din Piața Unirii, iar distanța pe care alergătorii sunt invitați să o parcurgă este de 2,5 km. În taxa de participare de 50 de lei, sportivii vor primi un kit de alergător (asigurat de către sponsori, de la o căsuță special amenajată din Piața Unirii), toți banii din taxa de participare merg către cauza Caravanei cu povești. Ca în fiecare ediție, participanții sunt încurajați să își folosească creativitatea în alegerea costumației, atâta timp cât materialul are culoarea, desigur, roșie. Spunem costumație pentru că aici este poate cel mai prielnic moment în care ne putem costuma jumătate glob-jumătate turtă dulce (de exemplu), fără să dăm nicio explicație. Bineînțeles, cele mai trăsnite costumații vor fi premiate. De altfel, toți finaliștii crosului sunt câștigători, astfel că toată lumea pleacă acasă cu o medalie frumos decorată.

Comenteaza