CRUZIME EXTREMĂ: Un adolescent din Cluj s-a filmat în timp ce a ucis o pisică abia adoptată. Ce a făcut cu filmarea?

CRUZIME EXTREMĂ: Un adolescent din Cluj s-a filmat în timp ce a ucis o pisică abia adoptată. Ce a făcut cu filmarea?

Un adolescent din Cluj a fost internat la Psihiatrie după ce a schingiuit și a ucis o pisică pe care o adoptase de puţin timp. Acesta şi-a filmat fapta de cruzime extremă. 

Noi cazuri de cruzime extremă asupra animalelor apar în Cluj. Un fiu de medic din Cluj a fost internat la Psihiatrie după ce a nenorocit și apoi a ucis o pisică pe care o adoptase de curând. 

Cazul este cu atât mai șocant cu cât, adolescentul în vârstă de 16 ani şi-a filmat fapta oribilă şi apoi a trimis filmarea chiar femeii care îi încredințase animalul. Băiatul are două dosare penale, unul și pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap, iar judecătorii din Cluj-Napoca a hotărât ca acesta să fie internat. Cazul a ajuns și în atenția asociațiilor care salvează animale, conform Realitatea.net

„Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video.

Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi... dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță... a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate”, a declarat reprezentantul unei Asociații de animale.

Comenteaza