Cu Gore la psihiatru

Cu Gore la psihiatru
Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus evaluarea psihiatrică a lui Marius David, care s-a automutilat în cartierul Mănăştur.

Procurorii au decis, ieri, după expirarea ordonanţei de reţinere de 24 de ore, să-l trimită pe Gore la Clinica de Psihiatrie pentru a fi evaluat de o comisie de specialitate. În funcţie de rezultat, el ar putea fi internat în clinică sau ar ajunge în arest preventiv în dosarul penal deschis de poliţie pentru port ilegal de armă albă şi ultraj contra bunelor moravuri.

Marius Davis, alias Gore, s-a întors la Clinica de Psihiatrie la o zi după ce o părăsise. Gore a stat acolo timp de şapte zile după incidentul din seara zilei de 24 martie, când s-a automutilat cu cuţitul în plină stradă în cartierul Mănăştur. Surse judiciare spun că, imediat după ce a trecut de poarta spitalului, el s-ar fi luat de oameni pe stradă, moment în care poliţia a intervenit şi l-a dus la parchet. Procurorii au emis o ordonanţă de reţinere pe 24 de ore şi l-au audiat pe Gore, iar ieri au dispus evaluarea psihiatrică. Astfel, Marius David va sta o perioadă la Clinica de Psihiatrie, după care, în funcţie de rezultat, va rămâne închis în spital sau va fi cercetat penal pentru port ilegal de armă albă şi ultraj contra bunelor moravuri. Anchetatorii au găsit două topoare şi două săbii în casa unde Gore locuieşte cu fosta soţie, Carmen, şi cu mama acesteia. De asemenea, la percheziţie s-au găsit şi pliculeţe cu sare de baie, existând bănuiala că acesta era drogat când s-a automutilat în stradă. Surse judiciare spun că, anterior acelui incident, Gore ar fi vrut să o taie cu sabia pe soacră pe motiv că aceasta "este rea de gură". Fosta soţie, Carmen, l-a aşteptat pe Gore, ieri, în curtea spitalului de psihiatrie, şi a stat cu el până să fie internat.

Surse apropiate lui Gore spun că gestul său din stradă ar putea avea legătură şi cu o altă femeie, Aurora, cu care ar avea o relaţie amoroasă şi care l-ar fi părăsit. De altfel, Gore a recunoscut într-o emisiune de la un post local de televiziune că Aurora este una dintre concubinele sale. "Am mai multe neveste", a spus Gore în emisiune. Acesta are doi copii, de 17 şi 18 ani, cu Carmen David.

Fost lider al lumii interlope

Marius David a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor ‘90, fiind arestat, iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat. Gore a fugit din România în 2001, având un rest de condamnare de executat, şi a ajuns în Palma de Mallorca, Spania. Acolo a avut un conflict cu un alt român, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. A stat mai bine de un an într-o închisoare spaniolă. În iulie 2005 a fost extrădat în România şi închis la Penitenciarul Gherla, unde şi-a executat restul pedepsei pe care o primise când a plecat din ţară. A fost pus în libertate în luna ianuarie 2006.

 

Comenteaza