Video Foto Cum a fost vineri la Zilele Clujului. Flash-mob, spectacol şi record în Piaţa Unirii

Cum a fost vineri la Zilele Clujului. Flash-mob, spectacol şi record în Piaţa Unirii
Cum a fost vineri la Zilele Clujului.
Cum a fost vineri la Zilele Clujului.
Cum a fost vineri la Zilele Clujului.
Cum a fost vineri la Zilele Clujului.
Cum a fost vineri la Zilele Clujului.

Ediția 2019 a Zilelor Clujului marchează, prin evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene remarcabile, care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.

Cea de-a 9-a ediție a Zilelor Clujului a început vineri cu două evenimente în centrul cărora s-au aflat copiii. La aniversarea a 100 de ani de la înființare, elevii Colegiului Național „George Coșbuc”, ai Colegiului Național „Emil Racoviță” și ai Colegiului Național „George Barițiu” au sărbătorit în Piața Unirii, printr-un flashmob colorat.

Tot în Piața Unirii, peste 1000 de elevi ai școlilor clujene au realizat un sincron-record prin muzică și sport în cadrul evenimentului „Rhythm of the City”.

De asemenea, scena din Piața Unirii a găzduit spectacolul CHIRITZA ÎN CONCERT, după Vasile Alecsandri și Matei Millo, pe muzica Adei Milea și pus în scenă de actorii Teatrului Național Cluj-Napoca.

Zilele Clujului 2019 este organizat de Primăria Cluj-Napoca împreună cu peste 100 de companii, ONG-uri, voluntari și instituții, care împreună cu membrii comunității, creează an de an o poveste minunată.

Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia i se adresează: deschisă, creativă, dinamică, fiind un eveniment de referință pentru identitatea culturală a orașului, cu activități diverse pentru toate gusturile și vârstele.

Comenteaza