Cum a încercat să-i fraierească pe polițiști un tânăr din Bistrița, prins cu 113 km/h prin Cluj

Cum a încercat să-i fraierească pe polițiști un tânăr din Bistrița, prins cu 113 km/h prin Cluj

Un tânăr din județul Bistrița-Năsăud este cercetat de polițiștii clujeni pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea.

Bistrițeanul de 25 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii clujeni, după ce a fost depistat conducând în localitate cu 113 km/h. Nu avea permis de conducere, astfel că, pentru a scăpa de probleme, bărbatul le-a dat agenților de poliție date false privind identitatea sa.

"Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea, în urma depistării unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa cu un autoturism în localitatea Bunești, din județul Cluj, având viteza de 113 km/h.

Investigațiile efectuate de polițiști au indicat faptul că tânărul nu era deținătorul unui permis de conducere, acesta furnizând totodată informații false în scopul stabilirii identității lui, respectiv a dreptului de a conduce vehicule", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza