Cum ar fi murit familia din Cluj-Napoca, găsită în piscina gonflabilă din curtea casei

Cum ar fi murit familia din Cluj-Napoca, găsită în piscina gonflabilă din curtea casei
| Foto: pixabay

O tragedie a avut loc în Cluj, unde trei membri ai unei familii au fost descoperiți morți în curtea casei lor.

Incidentul a fost raportat de un vecin care a observat că niciunul dintre membrii familiei nu răspundea la telefon. Victimele, un bărbat în vârstă de 46 de ani și părinții săi, se pare că au fost electrocutați în timp ce se relaxau în apă, scrie Observatornews.ro.

Autoritățile au identificat fire de tensiune căzute la pământ în apropierea piscinei, iar în curtea casei au fost descoperite improvizații electrice.

Bărbatul de 46 de ani, care nu locuia cu părinții săi, a fost văzut în viață ultima oară marți seara, alături de aceștia, potrivit sursei citate.

Ce spune IPJ Cluj?

Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 18 iunie, în jurul orei 22.04, prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

La sosirea echipei operative la fața locului, polițiștii au găsit trei persoane decedate în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați, în vârstă de 76 și 46 de ani, și o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

Autoritățile au deschis un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, încercând să stabilească circumstanțele în care a avut loc acest tragic eveniment.

Comenteaza