Video Cum arată Cluj Arena după Untold

Cum arată Cluj Arena după Untold

Peste 360.000 de oameni au fost prezenți la ediția 2022 a festivalului Untold. 

Acesta s-a încheiat luni dimineața. O filmare din dronă arată demolarea sceneloe de la UNTOLD. Din video, se vede și starea gazonului de pe Cluj Arena, care nu era tocmai verde nici în momentul preluării de către organizatorii festivalului, conform presei locale. Atât gazonul afectat, cât și iarba din Parcul Central urmează să fie înlocuite pe chletuiala celor de la festival. 

Amintim că, anul trecut, așa cum au s-au angajat  prin contract, organizatorii festivalului UNTOLD au înlcouit integral gazonul de pe stadionl Cluj Arena. A fost pentru prima oară de la inaugurarea stadionului, din 2011, când gazonul este înlocuit complet. Anterior, au mai fost înlocuite doar bucăți din gazon. Costurile pentru înlocuirea gazonului s-au ridicat la 150.000 de euro. În afara acestei sume, organizatorii UNTOLD au achitat tariful de închiriere, de pste 600.000 de lei, plus garanțiile pentru reparații, în urma festivalului.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD a avut loc între 4-7 august 2022, în Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de top au urcat pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. Alok, Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Dimitiri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, J Balvin, Kygo, Paul Kalkbrenner Live se numără printre headlinerii de pe mainstage. 

Comenteaza