Cum le-a "suflat" asistenta lui Vela dreptul la decoraţii militarilor împuşcaţi în misiune

Cum le-a "suflat" asistenta lui Vela dreptul la decoraţii militarilor împuşcaţi în misiune

Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat în 1 decembrie mai mulți români. Printre zecile de decorații se numără și cea pentru asistenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

Cine este proaspăt decorata Gabriela Cenușă şi de ce a luat Ordinul și Medalia Națională pentru Merit pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea ei profesională? Gabriela Mădălina este din luna mai referent la cabinetul lui Vela. A fost înainte consilier onorific și pe la Cultură, s-a ocupat intens de zona de beauty, de automobile și a avut și un internship de reporter de noapte la o televiziune.

„În urmă cu șapte ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune, mereu mi-a plăcut să fiu alături de oameni, printre ei și să fiu de folos“, spunea Cenușă pentru o publicație centrală.

"Domnule ministru Marcel Vela, mă tem însă că n-a făcut nimic remarcabil, iar în acest caz, decorarea dumneaei ar reprezenta, din partea dumneavoastră, o mare bătaie de joc la adresa românilor, dar și la adresa atâtor polițiști, jandarmi și pompieri care își rup cârca prin ministerul ăsta și cu a căror activitate, nu de puține ori, vă lăudați", scrie poliţistul Mrian Godină pe pagina sa de Facebook.

Cum le-a "suflat" asistenta lui Vela dreptul al decoraţii militarilor împuşcaţi în misiune

Tot pe pagina polițistului influencer, Marian Godină, apare mesajul unui cadru militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon de la ministru să fim întrebați cum ne simțim”.

Sursa Foto: Facebook / Marian Godină

Comenteaza