Cum s-a produs accidentul din Dej între o mașină de poliție și un autoturism. Doi copii au ajuns la spital

Cum s-a produs accidentul din Dej între o mașină de poliție și un autoturism. Doi copii au ajuns la spital
| Foto: dejeanul.ro

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de luni, pe strada Crângului din Dej, unde o autospecială de poliție și un autoturism au intrat în coliziune.

Incidentul s-a petrecut, în data de 22 iulie,  în jurul orei 12:20, pe strada Crângului din municipiul Dej.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs în momentul în care o autospecială de poliție, aflată în misiune și având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul bistrițean nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga și nu a respectat obligația legală de a opri imediat și cât mai aproape de marginea carosabilului la trecerea vehiculului cu prioritate, potrivit IPJ Cluj.

În urma impactului, doi minori aflați în autoturismul bărbatului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

De asemenea, testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative pentru ambii conducători auto.

În acest caz, autoritățile efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: Dejeanul.ro

Comenteaza