Cum s-au mobilizat bloggerii clujeni ca să-l promoveze pe clujeanul de la "Românii au talent": au pus reclame pe bloguri şi au lipit afişe pe stâlpi VIDEO

Cum s-au mobilizat bloggerii clujeni ca să-l promoveze pe clujeanul de la
Stickere şi afişe pe stâlpi, bannere şi reclame pe blog. Fără să le-o ceară nimeni, bloggerii din Cluj s-au mobilizat pentru competiţia "Românii au talent", ca să câştige unul de-al lor: mentalistul clujean Cristi Gog, care are el însuşi un blog.

Alţi clujeni au pus bannere pe blogurile lor sau chiar reclame care apar atunci când utilizatorii vor să acceseze blogul. Hashtag-ul pe reţeaua de socializare Twitter, #sustinCristianGog, e folosit de când Cristian Gog a ajuns în semifinale.

Finala competiţiei "Românii au talent" are loc în această seară iar voturile pentru finalişti sunt deja deschise.

Finaliştii ediţiei din acest an a competiţiei sunt XTreme Brothers, Cristian Feraru şi Loredana, Asset Crew, Răzvan "Krem" Alexe, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu, BarSession, Oana Lianu, Radu Ionescu, Lil Motion, No LImit, Mihai Petrache şi Cristian Leana.

Dragoş Alexa este cel care a desenat identitatea vizuală a lui Cristian Gog, după care a făcut şi afişele şi a distribuit aproximativ 1.000 de afişe şi sute de stickere în oraş, alături de aproape 40 de bloggeri. "Am făcut şi un fel de concurs online pentru cei care au votat în semifinală, cu linguri personalizate. Vom face şi o campanie ca să le mulţumim bloggerilor care l-au susţinut pe Gog în finală, cu o lingură îndoiită în suport de plexiglas", spune el.

Vezi un video cu campania de lipit afişe - realizat de Andrei Palatkas, el însuşi blogger.

Vezi aici prestaţia lui Gog din semifinale

Comenteaza