Cum se sărbătorește 1 iunie la Florești. Primăria le-a pregătit mai multe surprize celor mici

Cum se sărbătorește 1 iunie la Florești. Primăria le-a pregătit mai multe surprize celor mici

Primăria comunei Florești a planificat evenimente speciale dedicate celor mici de 1 Iunie 2022, când este celebrată Ziua Internațională a Copilului, dar și pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie.

Edilul Bogdan Pivariu îi invită pe floreșteni să sărbătorească alături de cei mici Ziua Internațională a Copilului, miercuri 1 iunie, în Parcul Poligon, începând cu ora 16:00.

„Fiecare zi din viața noastră le este dedicată lor, copiilor, și cu atât mai mult, 1 Iunie este cu ei, despre ei și pentru ei.

Pe cei mici îi așteaptă lumea fermecată a celor de la Magic Puppet, teatru de păpuși, lumea feerică a baloanelor de săpun, ateliere de modelat figurine din baloane sau pictură pe față, dar și un spectacol oferit de copiii din Florești prietenilor lor pe scena amfiteatrului din Parc”, a transmis primarul din Florești.

Program:

• 1 iunie, între orele 16-19:

Ora 16:00 – spectacol susținut de copiii talentați din Florești pe scen Amfiteatrului din Parc;
Ora 17 :00 – ateliere de modelare figurine din baloane, personaje fantastice îi vor însoți și le vor fi alături la joacă în parc;
Ora 18 :00 – număr de magie pentru pitici susținut de Florin Suciu, magicianul semifinalist la ”Românii au talent”.

• 4 iunie, între orele 11-13:

- Personaje de basm, din lumea pădurii, îi vor însoți pe prichindeii prezenți în parc la atelierele de pictură pe față, și vor putea participa la un Spectacol de teatru de păpuși – în care cei mici vor învăța cât de importantă este prietenia adevărată.

Comenteaza