Video Cum va petrece Paștele primarul Emil Boc: „Mă voi sfătui cu soția. Fiecare șef își are un șef”

Cum va petrece Paștele primarul Emil Boc: „Mă voi sfătui cu soția. Fiecare șef își are un șef”
| Foto: Facebook.com/Oana Boc

Edilul municipiului Cluj-Napoca spune că nu s-a decis încă ce va face în noaptea de Înviere, dar în aceste zile de sărbătoare își va vizita mama, la Răchițele.

Emil Boc a fost întrebat, vineri, la emisiunea ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) cum își va petrece sărbătorile Pascale anul acesta.

Nu m-am decis încă unde merg la Înviere. Ca de obicei o să mă duc la mama mea, la munte, cu ocazia sărbătorilor, după care pe aici prin Cluj sunt tot timpul. Mă voi sfătui cu soția. Cum zic eu, când mă duc la 50 de ani de căsătorie, premiul ală de 1.000 de lei, simbolic, îl dau doamnei fiindcă e ministrul de finanțe al familiei. Ea decide și cu finanțele și programul. Fiecare șef își are un șef cum s-ar spune. Voi decide cu familia și cu fetele unde vom merge”, a afirmat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Edilul a mai spus că este nevoie de solidaritate în aceste zile de sărbătoare și că trebuie să ne gândim și la alții.

„E un moment să mai scoatem și firele stresului din priză și sa ne gândim și la altceva. Cu alte cuvinte, lumea trebuie să-și încarce bateriile spirituale, bateriile de energie”, a conchis Boc.

Comenteaza