Daniel David, faţă în faţă cu cadrele didactice și cercetătorii UBB

Daniel David, faţă în faţă cu cadrele didactice și cercetătorii UBB
Încă un candidat la poziţia de rector al Universității Babeș-Bolyai şi-a anunţat programul întâlnirilor cu cu cadrele didactice și cercetătorii universităţii.

"Stimaţi colegi, după cum probabil aţi aflat, sunt unul dintre candidaţii la poziţia de rector al universităţii noastre. Conform Regulamentului de alegeri din Universitatea Babes-Bolyai (UBB), în această lună ne aflăm în „campanie electorală". Eu nu vreau să fac „campanii electorale" şi, sincer spus, chiar nu cred că ele îşi au locul într-o universitate, deşi văd că vremurile le încurajează. Aş dori însă să iniţiez discuţii academice, astfel încât colegii mei din UBB să afle despre programul de candidatură pe care l-am propus şi să poată apoi alege în cunoştinţă de cauză. Aşadar, aş dori să-i informez pe colegii şi studenţii din facultatea dvs. că voi organiza mai multe întâlniri, la care îi invit să participe în mod informal, colegial, fără a presupune că participarea implică deja vreun "angajament electoral", pentru a dezbate programul de candidatură propus", a transmis prof. univ. dr. Daniel David printr-un mesaj publicat pe site-ul democratieubb.ro.

Prima întâlnire organizată de candidatul la poziţia de rector al UBB, Daniel David, va avea loc, joi, 9 februarie, de la ora 18, în clădirea AVALON, str. Republicii nr. 37. Tema de discuţie propusă este "Educaţie şi multiculturalitate într-un model humboldtian al UBB".

Programul de candidatură al acestuia poate fi găsit pe blogul personal.

Etichete
Comenteaza