Dar cu stâlpul ce-aţi avut? Accident stupid în Floreşti | Galerie foto

Dar cu stâlpul ce-aţi avut? Accident stupid în Floreşti | Galerie foto
O maşină de gunoi a dărâmat un stâlp de electricitate, lăsând o vreme fără curent o bună parte din cea mai mare comună de lângă Cluj.

O maşină aparţinând companiei care colectează deşeurile în Floreşti a lovit şi dărâmat astăzi un stâlp de curent, pe strada Crişan, lăsând, potrivit martorilor, fără energie electrică o bună parte din comună.

Pozele trimise pe adresa redacţiei arată cum stâlpul a căzut în curtea unui localnic, distrugând gardul, iar cablurile de curent au căzut în curţile din zonă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Din fericire, nu au existat victime, însă cei aflaţi la faţa locului spun că o parte dintr-un acoperiş ar fi fost afectate de flăcările care au izbucnit în comentul coliziunii dintre maşina de gunoi şi stâlp.

Reprezentanţii operatorului de salubritate au precizat că străzile din acea zonă sunt foarte înguste, astfel că şoferii de pe maşinile de salubritate manevrează cu greu. "Maşina a agăţat stâlpul cu partea din spate. Au fost chemaţi reprezentanţii primăriei şi cei ai Electrica. Daunele vor fi acoperite de asiguratorul maşinii", a anunţat compania de salubritate.

Sorin Șolea, consilier achiziții publice în Primăria Florești, a conformat pentru Ziua de Cluj că "o mașină de gunoi a dat cu spatele și a avariat un stâlp de medie tensiune". "Cam 45 de minute a rămas tot centrul Floreștiului fără curent. Cei de la Electrica au venit destul de repede și au remediat problema", a comunicat reprezentantul primăriei.

Comenteaza