Foto Dealer prins în flagrant în timp ce vindea un kilogram de "cristal" în Cluj-Napoca. Ce au descoperit mascații la locuința acestuia

Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT din Târgu Mureș după ce a fost surprins în flagrant delict, încercând să vândă un kilogram de drog supranumit "cristal" în Cluj-Napoca. La percheziția domiciliului său, autoritățile au găsit și alte droguri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, în colaborare cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au monitorizat activitatea infracțională a unui individ suspectat de trafic de droguri de risc și mare risc. Acesta a fost prins în flagrant luni, în Cluj-Napoca, în timp ce încerca să vândă aproximativ un kilogram de cristal (3-CMC, un drog de mare risc).

„Ulterior, a fost emis un mandat de percheziție domiciliară, iar la locuința suspectului au fost găsite și confiscate peste 16,5 kilograme de cannabis (drog de risc), ambalate în pungi vidate, și aproximativ 3,8 kilograme de 3-CMC (drog de mare risc cunoscut sub denumirea de cristal), un grinder și un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte probe”, a transmis DIICOT.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea suspectului, iar marți, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Comenteaza