Declaraţie la Cluj: Tătaru anunţă conduceri militare la spitalele „unde nu face faţă un management civil"

Declaraţie la Cluj: Tătaru anunţă conduceri militare la spitalele „unde nu face faţă un management civil"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat la Cluj că vor fi numite conduceri militare la spitalele unde managementul civil nu face faţă.

Întrebat la Cluj unde ar putea fi numite conduceri militare la spitale, Tătaru a răspuns: „Acolo unde nu face faţă un management civil, cum a fost şi la Suceava şi la Deva, avem manageri civili care şi-au dat demisia după o săptămână. Ori este o lipsă de autoritate, ori imposibilitatea de a-şi aplica planul de management şi ne-a făcut să mergem pe un management al unor medici militari, în condiţiile în care rigurozitatea, păstrând circuite civile, este cea care va da şi un management corect”.

Tătaru a afirmat că ţara traversează un moment greu, care poate fi depăşit numai prin respectarea cu stricteţe a unor circuite epidemiologice şi a unor reguli de bază. „Rămâne ca după tot acest management militar să putem acorda asistenţă medicală de specialitate şi de specialitate tuturor pacienţilor”, a afirmat ministrul.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca şi la conducerea Spitalului din Suceava.

 

Comenteaza