Demonstraţii de teren cu Dacia Duster la Cluj

Demonstraţii de teren cu Dacia Duster la Cluj
Trei autoturisme cu tracţiune integrală din noul model de teren Duster (foto) au fost puse la bătaie de producătorul Dacia Renault în acest weekend pentru a fi testate de către clujeni. Circuitul a fost amenajat în parcarea de lângă Iulius Mall.
Cele şase obstacole simulează condiţiile de rulare pe teren accidentat, iar punctul de atracţie este un trunchi de con cu un unghi de 32 de grade, pe care se poate rula pe patru sau pe două roţi. Printre punctele de interes se numără o rampă de 2 m şi un balansoar. Testele de teren se desfăşoară de vineri până duminică, până seara la 21:00, maşinile fiind conduse de piloţi profesionişti, iar la testele de oraş cei interesaţi pot să conducă autoturismele asistaţi de reprezentanţi ai dealerului Dacia Service Cluj Feleac (DSCF). La nivel naţional s-au făcut 3.900 de comenzi pentru Duster, au informat oficialii companiei. “90% dintre solicitări sunt pentru versiunile de vârf. În străinătate, Duster se vinde cel mai bine în Germania, Franţa şi Italia, iar din 2012 vom intra şi pe piaţa britanică. Tot atunci vom lansa un alt model de Dacia. Vom deschide o unitate de producţie şi în Rusia”, ne-a declarat Mihai Dan Bordeanu, director de marketing al companiei.

“Este un an dificil, mai ales după tăierea salariilor bugetarilor cu 25%. Dacă ajungem la nivelul de vânzări de anul trecut, ne putem declara mulţumiţi. Oricum Clujul, cu o pondere de 28%, se situează cu 7% peste media naţională la vânzările de Dacia Duster. Modelul Logan deţine 50% din vânzările noastre de Dacia. Anul trecut proporţia între persoanele fizice şi agenţii economici era egală, acum prima categorie a ajuns la 90% din comenzi”, a precizat Petru Turc, director general al DSCF. Caravana Dacia Duster Offroad Experience se derulează în Timişoara, Mamaia, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. 3.000 de persoane au participat până acum la aceste testări cu Dacia Duster.


Comenteaza