Video Depășire pe linie continuă pe un drum din Cluj: Un TIR și o autobetonieră au pus în pericol traficul / "I-a băgat pe toți în parapeți"

Depășire pe linie continuă pe un drum din Cluj: Un TIR și o autobetonieră au pus în pericol traficul / "I-a băgat pe toți în parapeți"
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un incident periculos a fost surprins de un șofer pe varianta Bunești a șoselei Dej - Cluj, când un TIR și o autobetonieră au depășit pe linie continuă.

În descrierea videoclipului postat pe un grup dedicat șoferilor din Cluj, martorul a scris indignat: "I-a băgat pe toți în parapeți!"

În filmare se pot observa cei doi șoferi de TIR și autobetonieră depășind pe linie continuă, forțând ceilalți șoferi care circulau regulamentar să se deplaseze către marginea drumului pentru a evita un posibil accident.

Imaginile au stârnit un val de reacții din partea internauților, care au comentat comportamentul celor doi șoferi.

Unul dintre comentarii sugera trimiterea filmării la poliție: "Trimite la poliție. Poate rămâne pieton câteva luni."

O altă persoană și-a exprimat nemulțumirea față de respectarea legilor în România: "Legea în România e pentru proști, de aceea mor oameni nevinovați în accidente provocate de 'profesioniști'. Era în localitate, urcare, intersecție și linie continuă. Da, așa se face!"

Comenteaza