Descinderi ale poliției la Cluj, la un grup de spărgători fără scrupule. Ce au descoperit VIDEO

Descinderi ale poliției la Cluj, la un grup de spărgători fără scrupule. Ce au descoperit VIDEO
Poliţiştii clujeni au efectuat vineri dimineața zece percheziţii, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la persoane bănuite de furturi din locuinţe, cabane şi societăţi comerciale.

"Descinderile vizează persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei suspectaţi ar fi sutras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de euro din mai multe locuinţe, cabane şi sedii sociale din judeţul Cluj", au informat polițiștii.

UPDATE: În urma percheziţiilor, poliţiştii clujeni au găsit şi ridicat un ATV, bijuterii, ceasuri, laptop-uri, televizoare LCD, sisteme home cinema, unelte electrice şi electrocasnice, telefoane, obiecte vestimentare, bani, produse pirotehnice şi contracte de amanetare, susceptibile a fi sustrase pe parcusrul lunii ianuarie şi februarie.

În acțiune au fost implicați peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători ai structurii de acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Activitatea lor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (D.O.S.) și esre coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj.

 

Comenteaza