Descinderi DNA la DRDP Cluj. "Îşi fac politicos treaba"

Descinderi DNA la DRDP Cluj.
Procurorii DNA fac, în dimineaţa zilei de vineri, mai multe percheziţii în Bucureşti, Cluj şi alte cinci judeţe, la CNADNR şi la Direcţii de Drumuri şi Poduri, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 - 2014.

Potrivit unui comunicat remis de DNA, percheziţiile sunt efectuate la 30 de adrese situate în municipiul  București și în judeţele Cluj, Ilfov, Suceava, Iași, Dolj și Brașov, din care şase sunt instituții publice, iar restul sunt sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Direcţiile de Drumuri şi Poduri din mai multe judeţe.

Şeful DRDP Cluj a confirmat prezenţa procurorilor la sediul instituţiei. "Fac verificări la toate DRDP-urile, caută anumite chestii. Nu e nicio problemă, nu afectează pe nimeni, nu are de ce. Îşi fac politicos treaba", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Eugen Cecan, şeful DRDP Cluj.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi de Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

Comenteaza