Descoperire ciudată a medicilor clujeni, în timpul unei operații. Au extras un lingou de aur din abdomenul unui pacient

Descoperire ciudată a medicilor clujeni, în timpul unei operații. Au extras un lingou de aur din abdomenul unui pacient
| Foto: Vidal Balielo Jr. / Pexels

Medicii de la Institutul de Gastroenterologie – Hepatologie din Cluj au sesizat poliția după ce au găsit, în abdomenul unui pacient operat, un lingou care ar putea fi de aur.

Pacientul s-ar fi prezentat singur la spital, unde le-ar fi spus medicilor că a înghițit un obiect, fără să spună despre ce e vorba.

"La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire", a informat IPJ Cluj.

Potrivit unor surse din anchetă, lingoul ar cântări 250 de grame și, dacă se dovedește că e de aur, ar valora 14.000 de euro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza