Descoperire tragică în Cluj: Un bărbat a fost găsit mort lângă piscina din curtea casei

Descoperire tragică în Cluj: Un bărbat a fost găsit mort lângă piscina din curtea casei
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: mihai.stescu.ro

Un incident tragic a avut loc recent în Huedin, unde un bărbat și-a pierdut viața.

Bărbatul a fost descoperit mort lângă o piscină gonflabilă din curtea sa, aparent în urma unei electrocutări cauzate de un aparat radio.

Victima, în vârstă de 55 de ani, ar fi atins aparatul radio în timp ce se afla în apă, iar pe mâinile sale au fost observate semne de arsuri, scrie infohuedin.ro.

Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au reușit să-l salveze, fiind declarat decesul.

„La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii orașului Huedin au fost anunțați printr-un apel la 112 despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine. Au fost demarate cercetări la fața locului, iar corpul neînsuflețit al bărbatului de 55 de ani a fost transportat la IML Cluj pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului. În acest caz, se desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat IPJ Cluj, conform sursei citate.

Un caz asemănător a avut loc în urmă cu o lună, pe 18 iunie, în Cluj-Napoca, unde trei membri ai unei familii au fost descoperiți morți în curtea casei lor. Victimele, un bărbat în vârstă de 46 de ani și părinții săi, au fost electrocutați în apropierea unei piscine.
 
 

Comenteaza