Video Foto Încă o zi de congres on-line pentru Martorii lui Iehova. Din respect pentru viață și sănătate

Încă o zi de congres on-line pentru Martorii lui Iehova. Din respect pentru viață și sănătate
Încă o zi de congres on-line pentru Martorii lui Iehova, din respect pentru viață și sănătate
Încă o zi de congres on-line pentru Martorii lui Iehova, din respect pentru viață și sănătate
Încă o zi de congres on-line pentru Martorii lui Iehova, din respect pentru viață și sănătate

Martorii lui Iehova s-au adaptat repede în timpul pandemiei pentru a continua să asiste la evenimente mari, cum sunt congresele, evenimente care au o istorie în România de mai bine de 100 de ani.


Sursa: info@jw-media.ro

De mai bine de 100 de ani Martorii lui Iehova din România participă la evenimente mari, cum sunt congresele. Aceştia s-au adaptat repede în timpul pandemiei pentru a continua să asiste la congrese.

Din cauza pandemiei şi din respect pentru viață și sănătate, Martorii lui Iehova își ţin congresele şi în anul 2021, la fel ca anul trecut, on-line. În România, programul congresului „Puternici datorită credinței!” se poate urmări în limbile: română, maghiară, rromani și limbajul semnelor românesc.

Martorii lui Iehova au anulat peste 6.000 de congrese ce ar fi trebuit să se desfășoare în diverse incinte din 240 de țări și teritorii de pe întregul pământ şi au trecut evenimentele în on-line, în peste 500 de limbi, a transmis Biroul de Informații Publice, Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”. 

Cei care doresc să vadă programul pot accesa jw.org. Următoarele două sesiuni ale congresului vor fi postate în data de 9, respectiv 16 august. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza