Video Din tribună, alături de orchestră. Cântecele galeriei Universității Cluj au răsunat în centrul orașului

Din tribună, alături de orchestră. Cântecele galeriei Universității Cluj au răsunat în centrul orașului

Suporterii “Șepcilor roșii” și membrii orchestrei Opera Group Project au oferit un spectacol de neuitat oamenilor strânși în fața sediului central al Universității Babeș Bolyai.

Alături de fanii clujeni au fost prezenți și jucătorii echipei de fotbal a Universității Cluj, dar și componenții echipei de baschet, U-BT. Jucătorii au cântat alături de fani cele mai frumoase cântece al galeriei, precum “Slavă ție, sutdenție”, “Primul pas pe stadion” sau “Ce m-aș face eu, ce te-ai face tu”. Melodiile au fost reorchestrate pentru a putea fi cântate de membrii orchestrei Opera Group Project, condusă de dirijorul Vlad Eniu.

Fundașul Universității Cluj, Octavian Abrudan a venit la eveniment alături de întreaga familie și s-a declarat încântat de ce a văzut. “Ne place ceea ce am văzut în această seară și ne bucurăm că am putut veni trei generații să susținem echipa. Chiar am avut emoții la unele cântece. Este foarte frumos că se repetă acest eveniment și sperăm să continue. Universitatea Cluj este special și vrem să continue tradiția unei echipe care aparține și elitelor societății”, a spus Abrudan.

Dirijorul Vlad Eniu a explicat cum a reușit să conducă atât galeria, cât și orchestra. “Nu a fost deloc dificil să lucrez cu galeria. Am avut repetiții separate doar cu ei și le-am explicat semnele dirijorului. Am avut și repetiții împreună cu corul, iar acolo au venit doar cei interesați de eveniment. A fsot un progres față de anul trecut. Pentru centenar pregătim mai multe cântece”, a declarat dirijorul.

Comenteaza