Directoarea şi educatoarea de la "Mica Sirenă" se disculpă în cazul imnului PDL: "Nu ştiam" VIDEO

Directoarea şi educatoarea de la
Educatoarea de la grădiniţa "Mica Sirenă" unde ieri copiii preşcolari au dansat pe imnul PDL spune că alegerea melodiei este întâmplătoare. "S-a potrivit cel mai bine pe ritmul copiilor", a explicat aceasta.

ziuadecj.ro a aflat povestea celui mai mediatizat moment artistic al unor copii de grădiniţă. Marţi, copiii de la "Mica sirenă" au dansat pe piesa "Verde-nrourat", care este imnul PDL, chiar în faţa primarului democrat liberal al Clujului, Sorin Apostu. Imaginile de la mica serbare au ajuns imediat în presa naţională.

"Demersul era pregătit cu o lună înainte", a explicat educatoarea Mariana Ţibra pentru ziuadecj.ro, adăugând că îi pregătea pentru copii pentru un concurs care a avut loc chiar astăzi. Directoarea grădiniţei, Maria Miclea, spune că a organizat întregul moment artistic de marţi de pe o zi pe alta.

"Am sunat-o luni pe doamna purtător de cuvânt Oana Buzatu ca să o întreb în ce condiţii putem închiria Casa de Cultură a Studenţilor pentru un spectacol la sfârşitul lunii şi mi-a spus să ne pregătim că în ziua următoare vine aici primarul şi susţine o conferinţă de presă", a declarat Miclea. Ea spune că nu a realizat că piesa "Verde-nrourat", pe care copiii au dansat ieri, este şi imnul PDL-ului. "Piesa a fost aleasă de educatoare pentru că pe ritmul altora nu se puteau încadra copiii", a adăugat Miclea. 

Momentul artistic de marţi, susţinut de preşcolarii de la grădiniţa "Mica Sirenă", a constat dintr-un dans popular, de două demonstraţii de majorete şi din intonarea imnului grădiniţei.

Miercuri, inspectorul şcolar general Anca Hodorogea a declarat că a întocmit o comisie de anchetă care să analizeze incidentul de marţi, iar primarul Sorin Apostu a precizat că a fost "neplăcut surprins" de incidentul de ieri.

Vezi de la ce a început totul

Comenteaza