Video Doar 30 de oameni la Mitingul pentru Familie. Unii participanţi au adus cu ei icoane

Doar 30 de oameni la Mitingul pentru Familie. Unii participanţi au adus cu ei icoane

Aproximativ 30 de persoane au participat, pe ploaie, la Mitingul pentru Familie, organizat la Cluj-Napoca de Noua Dreaptă. Evenimentul a avut loc, sâmbătă la prânz, în Piaţa Avram Iancu. 

Participanţii au afişat pancarte cu mesaje pentru familia tradiţională -  „Familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Referendum”, „Susţinem familia compusă dintre un bărbat şi o femeie”, au avut de asemenea steaguri tricolore şi unii au adus cu ei icoane. Manifestanţii au scandat ”familia tradiţională, comoară naţională!”, ”Idealul familist, mama, tata şi copil”, ”Dumnezeu a dat femeie şi bărbat” sau  „Cluj-Napoca nu-i Sodoma”. Mitingul s-a încheiat cu întinderea unui tricolor uriaş. 

"Manifestarea este una în sprijinul familiei și a organizării referendumului pentru definirea căsătoriei în Constituție ca find doar între un bărbat și o femeie, așa cum este menționat și în Codul Familiei. Ne arătăm deranjați de faptul că de ani de zile întreaga clasă politică în frunte cu președintele Klaus Iohannis și liderul PSD, Liviu Dragnea, tergiversează organizarea acestui referendum, neținându-se cont de voința românilor și de democrație. În același timp arătându-se favorabili legalizării parteneriatelor civile între homosexuali, care peste tot unde au fost legalizate în lume au deschis calea spre ”căsătorii” între homosexuali, adopții de copii de către ”cuplurile” homosexuale și propagandă homosexuală în școli și grădinițe.

Prin această atitudine politicienii arată că nu le pasă de majoritatea cetățenilor, ci că încearcă să impună o dictatură a minorităților paralelă cu adevărata democrație și cu statul de drept. Mitingul pentru familie va fi și un protest la adresa celei de a doua parade a homosexualilor organizată în aceeași zi la Cluj. Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de astfel de evenimente obscene, antisociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Cluj-Napoca de a autoriza această paradă, numită Cluj Pride. Dacă orașul nostru nu va mai ajunge Capitală Culturală Europeană în 2021, se pare că se dorește transformarea sa într-o capitală a homosexualității, unde anormalul devine motiv de mândrie", se arată într-un comunicat de presă remis de Noua Dreaptă. 

Cluj Pride va avea loc tot sâmbătă, începând cu ora 17.00, în zona Sălii Sporturilor "Horia Demian".

Comenteaza