Doi bihoreni au păcălit vânzătorii unui magazin din Cluj. Polițiștii Clujeni au intervenit la Oradea

Doi bihoreni au păcălit vânzătorii unui magazin din Cluj. Polițiștii Clujeni au intervenit la Oradea
| Foto: Romania TV

 Polițiștii clujeni au efectuat o razie în județul Bihor, după ce niște clujeni au fost păcăliți cu fake-ul unui telefon.

„La data de 4 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție, au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Oradea, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Doi tineri, de 29 de ani, din județul Bihor au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, în urma prezentării instanței, unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 15 martie a.c., unul dintre cei doi tineri, sub o falsă identitate, ar fi achiziționat un telefon mobil în valoare de 6.449 de lei dintr-un magazin de profil, situat într-un centru comercial din Cluj-Napoca, pe care l-ar fi returnat la scurt timp, recuperând suma achitată.

Ulterior reprezentanții societății comerciale au constatat că telefonul mobil returnat era o replică a bunului achiziționat inițial, cu seria inscripționată diferită.

Activitățile demarate de polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au condus la identificarea tânărului în cauză, precum și a celui care l-ar fi ajutat la comiterea infracțiunii.

De asemenea, în cadrul investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul lunii martie 2023, cei doi, folosind același mod de operare, ar fi comis alte 5 infracțiuni, una în municipiul Cluj-Napoca, trei în municipiul Oradea și încă una în municipiul Arad”, transmite IPJ Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza