Doi dintre hoții care au prădat un local din Piața Unirii, reținuți pentru 24 de ore

Doi dintre hoții care au prădat un local din Piața Unirii, reținuți pentru 24 de ore
Doi dintre hoții care au prădat, săptămâna trecută, un local din Piața Unirii au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii clujeni.

La data de 17 iunie, managerul clubului Vertigo a sesizat Poliţia, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit al societăţii, de unde au sustras plasme, un laptop şi 300 de lei. Spargerea s-ar fi produs în 14 iunie, în jurul orei 5:00.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în aceeaşi dată, au fost identificate patru din cele şase persoane implicate. Este vorba despre niște tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud.

La data de 26 iunie, în urma continuării cercetărilor şi a probatoriului administrat în cauză, 2 dintre persoanele implicate au fost reţinute 24 de ore de către poliţişti.

Cei doi, un minor de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, ambii din Cluj-Napoca, urmează fi prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de "furt calificat", faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza