Doi tineri, prinși de polițiștii clujeni în timp ce se drogau în baia unui club

Doi tineri, prinși de polițiștii clujeni în timp ce se drogau în baia unui club

În cursul nopții de 24 februarie, în intervalul orar 00.00 – 04.00, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a organizat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică, verificarea modului de respectare a legislației în domeniul comerțului, a pazei bunurilor de către societățile comerciale, precum și pentru verificarea transportatorilor de persoane în regim de taxi.

În acest sens, s-a acționat în colaborare cu efective de jandarmi din cadrul I.J.J. Cluj și polițiști locali, fiind verificate 11 societăți comerciale și legitimate aproximativ 80 de persoane. În baza celor constatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 16.500 de lei.

În contextul verificărilor efectuate la un local public din municipiu, polițiștii au depistat 2 tineri, de 24 și 26 de ani, în timp ce consumau substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv într-o cabină de toaletă. Asupra tânărului de 26 de ani a fost găsit un plic transparent, de mici dimensiuni, ce conținea o substanță sub formă de cristale. În cabina respectivă au mai fost identificate și ridicate alte plicuri asemănătoare, pe care polițiștii le-au înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea continuării verificărilor necesare.

 

Etichete
Comenteaza