Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri. Au plasat toată vara "marfă" prin Cluj și Bistrița-Năsăud

Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri. Au plasat toată vara "marfă" prin Cluj și Bistrița-Năsăud

Doi tineri, de 22 și 24 de ani, unul din Cluj-Napoca și celălalt din Bistrița, au fost reținuți de polițiști pentru trafic de droguri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, sprijiniți de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, au desfășurat, marți, 24 octombrie, 6 percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Bistrița, la locuința unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma activităților, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 21 de grame de CMC, 5 telefoane mobile, substanțe anabolizante și un cântar electronic.

„În baza probatoriului administrat a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, a doi tineri, de 22 și 24 de ani, din municipiul Bistrița, respectiv municipiul Cluj-Napoca. Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie - octombrie, ar fi procurat și distribuit  consumatorilor din aceste județe droguri de risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Comenteaza