Doliu în lumea muzicii! Celebrul rapper C.Gambino a fost împușcat mortal

Doliu în lumea muzicii! Celebrul rapper C.Gambino a fost împușcat mortal

Celebrul rapper mascat C.Gambino a fost împușcat mortal, marți, într-un schimb de focuri în Göteborg, Suedia. Artistul avea doar 26 de ani.

C.Gambino, pe numele real Karar Ramadan, își parcase mașina într-un garaj din Gothenburg noaptea trecută, când indivizi înarmați au lansat o ploaie de gloanțe - rănindu-l mortal, conform The Sun.

Artistul a fost transportat de urgență la spital, unde a murit la scurt timp după aceea.

Polițiștii au primit marți seară un apel în legătură cu un schimb de focuri de armă în apropierea Pieței Selma Lagerlöf din zona Hisingen a orașului. „Rapperul locuia aici, în zonă, iar când a venit să își parcheze mașina, trăgătorii care îl așteptau l-au atacat”, a declarat un ofițer de poliție.

Autoritățile ar fi găsit șapte urme de gloanțe pe o ușă de sticlă a parcării.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și îndeamnă oamenii să ofere informații. Mai multe persoane au fost aduse pentru interogatoriu, dar nu există deocamdată suspecți.

C.Gambino a fost aclamat ca fiind unul dintre cei mai mari și mai de succes artiști suedezi. Albumele sale de succes, printre care Sin City și In Memory of Some Stand Up Guys, au ocupat primele locuri în topurile muzicale suedeze.

De asemenea, luna trecută rapper-ul a câștigat prestigiosul premiu muzical suedez Grammis pentru Artistul hip-hop al anului.

Comenteaza