"Domnule Pivariu, în Floreşti sunt mult mai multe probleme decât strada Eroilor". Ce a răspuns primarul

"Domnule Pivariu, în Floreşti sunt mult mai multe probleme decât strada Eroilor". Ce a răspuns primarul
| Foto: captura video

Recent, edilul din Floreşti, Bogdan Pivariu, le-a cerut scuze floreștenilor pentru disconfortul creat în momentul în care administrația locală a preluat șantierul de pe strada Eroilor. Dar floreştenii spun că strada Eroilor nu e singura problemă care îi arde. Primarul le dă dreptate și soune că toate sunt în atenția administrației locale.

Un floreştean ne-a scris pe numărul de WhatsApp câteva dintre problemele cu care se confruntă locuitorii comunei, probleme în care ar dori să îl vadă mai implicat pe primarul proaspăt ales, Bogdan Pivariu. Edilul comunei Florești estimează că noua licitație pentru Eroilor s-ar putea finaliza până în decembrie, iar în 2022 lucrarea să fie realizată complet.

"Legat de declaraţia domnului primar din Floresti cum, că abia în decembrie se va finaliza licitaţia pentru strada Eroilor nicidecum finalizarea lucrărilor, vreu să îi atrag atenția că în Floreşti sunt mult mai multe probleme, cum ar fi gropile de pe strada Cetăţii, gropi în care mii de șoferi îşi rup zilnic maşinile", spune Paul Demeter din comuna clujeană Floreşti.

În special pe strada Stejarului trebuie gasită o soluţie pentru trotuare. Lipsa acestora şi faptul că mulţi îşi parchează maşinile pe carosabil, sunt doi factori care îi împing pe pietoni să facă slalom printre maşini, iar maşinile, la rândul lor fac slalom printre pietoni şi alte maşini parcate pe stradă, completează cetăţeanul din Floreşti.

"Nu se face nimic până când un şofer ghinionist va lovi un copil, iar abia atunci se vor lua măsuri cum de altfel se face doar în Romania", scrie acesta dezamăgit de lipsa de interes a aleşilor pentru problemele mai mari sau mai mici ale cetăţenilor. 

“Într-adevăr, s-a discutat mai mult despre strada Eroilor în ultima perioadă, însă problemele Floreștiului sunt multiple și le avem în vedere pe toate”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ primarul Bogdan Pivariu.

 

Comenteaza