Două companii clujene din IT în topul Deloitte pe Europa Centrală

Două companii clujene din IT în topul Deloitte pe Europa Centrală
Compania clujeană de software Arobs Transilvania a urcat în acest an pelocul 13, în creştere cu 831%, în topul pe Europa Centrală a celor mai buni dezvoltatori de software, Technology Fast 50, realizat de compania de consultanţă Deloitte. Clujul are două companii în acest clasament – Arobs şi Fortech.
Aceasta este a 11-a ediţie a topului şi include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, în baza ratei de creştere a veniturilor din ultimii cinci ani. Unul dintre criteriile pentru elaborarea topului este ca societăţile să deţină în proprietate intelectuală suficiente produse care să contribuie “semnificativ” la veniturile operaţionale.

În acest an România este a patra ţară din regiune în acest top, după Polonia pe locul 11, Ungaria pe 10 şi Cehia pe locul 8. Companiile româneşti menţionate în raport sunt TeamNet International, Arobs Transilvania Software Cluj-Napoca, Crys Computers Bucureşti, Fortech Cluj-Napoca, Lasting Software Timişoara, The Red Point Iaşi şi Advantage Software Factory Bucureşti.
Comenteaza