Două maşini de lux, incendiate azi-noapte la un showroom de pe Calea Turzii, de o mână criminală GALERIE FOTO

Două maşini de lux, incendiate azi-noapte la un showroom de pe Calea Turzii, de o mână criminală GALERIE FOTO
Un incendiu a izbucnit ieri noapte pe Calea Turzii, la reprezentanţa Audi, iar două autoturisme de lux din parcarea reprezentanţei au ars în totalitate, după ce un bărbat cu cagulă data foc unei maşini, cu un cocktail incendiar.
Surse judiciare au declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că maşinile au fost incendiate de către o persoană, cu un cocktail Molotov.

De asemenea, camerele de supraveghere de la reprezentanţa Audi au surprins un bărbat cu cagulă, care a dat foc uneia dintre maşini, iar cealaltă, aflată în apropiere, s-a aprins ulterior.

Maşinile se aflau în atelierul de reparaţii al reprezentanţei. Precizăm, securitatea perimetrlui este asigurată de firma de pază PP Protect, despre care surse din cadrul dealerului auto spun că este responsabilă pentru cele întâmplate. Poliţiştii de la Secţai 6 Poliţie sunt prezenţi şi acum la sediul firmei de pe Calea Turzii şi audiază persoanele care pot aduce informaţii suplimentare despre incident.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au fost sesizaţi cu privire la producerea incendiului printr-un apel telefonic, la ora 3.08.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială şi au stins incendiul în aproximativ zece minute, conform locotenentului Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Două maşini de lux, noi, din parcarea reprezentanţei, au fost distruse în totalitate, iar un alt autoturism, care nu era nou, a fost distrus parţial, conform reprezentanţilor ISU Cluj.

La această oră se află în desfăşurare o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Reprezentanţii dealer-ului Audi din Cluj, Autoworld, nu au dorit să ofere deocamdată informaţii, precizând că vor face acest lucru ulterior.

Vom reveni cu informaţii suplimentare şi poziţia oficială a anchetatorilor şi a firmei de pază.

Comenteaza