Două noi cutremure în România. Primul în vestul țării, al doilea în est

Două noi cutremure în România. Primul în vestul țării, al doilea în est

Două cutremure au fost înregistrate, joi dimineața, în România.

Institutul Național de Dezvoltare și Cercetare pentru Fizica Pământului a anunțat producerea a două cutremure, în această dimineață, în România.

Primul seism a fost înregistrat în regiunea Banat din județul Timiș la ora locală 02:03:25, având o magnitudine de 2,3 și adâncimea de 6,4 kilometri. Cutremurul s-a produs la 21 de kilometri sud-est de Timișoara, Reșița la 51 de kilometri nord-vest de Reșița, la 60 de kilometri sud de Arad și la 89 de kilometri est de Zrenjanin. 

Cel de-al doilea eveniment seismic a avut loc în zona seismică Vrancea din județul Buzău la ora locală 03:02:53 și a avut o magnitudine de 2,5 pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de 90,1 kilometri, în apropierea orașelor Focșani (la 55 de kilometri vest), Sfântu-Gheorghe (la 57 de kilometri est), Buzău (la 65 de kilometri nord-vest), Brașov (la 67 de kilometri est) și Ploiești (la 88 de kilometri nord-est).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza