Dragomir: CFR-ul are o misiune foarte grea în EL, dar parcă şansele lor sunt mai mari decât ale Stelei

Dragomir: CFR-ul are o misiune foarte grea în EL, dar parcă şansele lor sunt mai mari decât ale Stelei
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir apreciază că echipa CFR Cluj va avea o misiune foarte dificlă în dubla-manşă cu Internazionale Milano din cadrul Europa League, dar consideră că şansele „feroviarilor" la o eventuală calificare par mai mari decât ale Stelei, care o va întâlni pe Ajax Amsterdam.
">

Dumitru Dragomir a făcut afirmaţia amintită într-un interviu pentru Digi Sport, în contextul unui răspuns cu privire la disputa dintre FRF şi Steaua pe tema jucătorilor stelişti care trebuie să meargă la naţională pentru turneul din Spania.

"Cei de la Steaua au dreptate, un meci cu Ajax trebuie pregătit în cele mai mici detalii, deşi nu sunt foarte optimist în privinţa calificării. Mereu am avut probleme cu olandezii ăştia, care ne băteau parcă încă de când soseau la aeroport. CFR-ul are o misiune extrem de grea, dar parcă şansele lor sunt mai mari decât ale Stelei. În campionat, însă, Steaua nu mai are cum să piardă titlul, fără supărare", a specificat Dumitru Dragomir, în interviul amintit.

CFR Cluj va întâlni pe 14 februarie, în deplasare şi pe 21 februarie acasă, Internazionale Milano, în şaisprezecimile Ligii Europa la fotbal. Pe aceleaşi date Steaua va întâlni Ajax Amsterdam.

Comenteaza