Dragoș: „Am stat la o terasa in zona 0 a Clujului. Chelnerița avea masca sub nas, mănuşi nicidecum..."

Dragoș: „Am stat la o terasa in zona 0 a Clujului. Chelnerița avea masca sub nas, mănuşi nicidecum..."
| Foto: Primăria Cluj-Napoca

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor și a cinematografelor în Cluj Napoca. Măsura intră în vigoare astăzi și este valabilă pentru 10 zile, cu posibilitatea de prelungire.

 

Dragos Paun a scris: „Se vor supara pe mine prietenii mei din HoReCa, dar ieri dupa mult timp am fost in oras si am stat la o terasa in zona 0 a Clujului. Ei, pe scurt: nu ne-am trecut pe nicio lista / caiet registru; chelnerita avea masca sub nas; manusi nicidecum; dezinfectarea mesei a insemnat o carpa si un spray dat razlet. Nu mai spun ca mesele erau la aceiasi distanta ca in timpul pre-covid. Astfel, erau 2 solutii -> poate cea mai buna era sa dai amenzi foarte mari punctuale; 2 sa inchizi tot. In alta ordine de idei ieri era Politia Romana in Auchan si dadea amenzi pt nepurtarea mastii corect – o masura foarte buna”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza